Huoltopalvelut & varaosat

Huoltoa ja huolenpitoa lähellä sinua

Meidän työmme ei lopu siihen, kun työkone vaihtaa omistajaa – siitä alkaa sujuva yhteistyö valtakunnallisen palveluverkostomme avulla. Tavoitteemme on auttaa sinua saamaan investoinnillesi paras mahdollinen tuotto ja huolettoman tuottavia työtunteja, teitpä työsi missä ja milloin tahansa

 

AGCO Suomen verkosto palvelee sinua valtakunnallisesti

Laaja kumppaniverkostomme palvelee sinua lähes 80 paikkakunnalla. Tutustu tarkemmin verkostomme kumppaneihin osoitteessa
www.agcosuomi.fi/palveluhenkilot/valtra

 

24/7 VARAOSAPÄIVYSTYS sesonkiaikoina

 

Kesäaikaan asiakkaita palvelee ympäri vuorokauden Valtran varaosapäivystys.

Apua on saatavissa yhden puhelinsoiton avulla kautta maan ja nopeasti, jotta koneen seisotusaika jäisi mahdollisimman lyhyeksi.

 

 

 

 

 

 

Huoletonta omistamista vuosiksi eteenpäin.

Näin se toimii:

1

Valtakunnallinen tavoitettavuus

AGCO Suomen palvelupisteet ovat aina lähellä sinua. Jos tilanne vaatii, tulemme luoksesi huoltoajoneuvon ja asiantuntijan toimesta.

2

Huoletonta omistamista

Asiantuntijamme auttavat sinua traktorin ylläpidon ja huollon kysymyksissä ja tarpeissa. Tehtaan ja varaosakeskuksen läheinen sijainti tuovat turvaa omistamiseen ja käyttämiseen. Et jää ikinä yksin haasteellisessakaan tilanteessa.

3

Vaihtoarvon säilyminen

Valtra on Suomen kysytyin ja ostetuin traktori. Laadukkaasta tuotteesta ja kysynnästä johtuen, Valtran vaihtoarvo säilyy korkeana. Kun seuraavan kerran haluat päivittää kalustoasi voit olla varma, että saat hyvän hyvityksen nykyisestä traktoristasi.

LUE MYÖS NÄMÄ