Näin varustaudut metsänhoitoon

Millä varusteilla Valtra muuttuu metsätraktoriksi?

1

Lasikattoinen ja suojattu metsäohjaamo

Metsäohjaamo on turvallinen työympäristö vaativassa metsätyökäytössä. 2 -ovisessa ohjaamoversiossa takalasi ja pienet sivulasit ovat iskunkestävää polykarbonaattia. 1 -ovisessa ohjaamossa takalasi, vasen sivulasi sekä oikeanpuoleinen iso sivulasi ovat polykarbonaattia. Metsäohjaamon laajan näkökentan tarjoama kattoikkuna mahdollistaa tarkan ja turvallisen nosturinkäytön kaikissa olosuhteissa. Metsäohjaamon kattoa kiertää runkoa suojaava teräsputkirakenne, johon voi asentaa erityyppisiä lisävaloja.

2

TwinTrac-taakseajolaite kuormaukseen, hakkuuseen ja haketukseen

Katso video taakseajolaitteesta

3

Runsaat lisätyövalot pimeään, talviseen metsään

4

Ristikudoksiset metsärenkaat jo tehtaalta, metsävanteessa suojattu venttiili

5

Kapeat metsälokasuojat

Kapeat metsälokasuojat vähentävät riskiä oksien ja puuaineksen joutumisesta renkaan ja lokasuojan väliin.

6

Lämmitettävä takalasi, peilit ja kaksinkertainen ohjaamon lämmitys

Kesla

Kesla on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on yli 55 vuoden kokemus metsäteknologiasta. Keslan metsäperävaunut, metsäkuormaimet, harvesteripäät, kahmarit ja hakkurit tunnetaan laadukkaina ja asiakaslähtöisinä tuotteina.

Keslan metsäperävaunuissa on iso kuormatila, laaja rengasvalikoima, kevyt omapaino ja aina levyjarrut kahdessa tai neljässä pyörässä. 

Kuormainten ohjaus ja sovitteet on suunniteltu yhdessä Valtran kanssa niin, että kuormainta voidaan hallita helposti traktorin omalla hydrauliikalla ja hallintalaitteilla. Kuormain voidaan kiinnittää joko traktorin takasiltaan, jolloin sitä voidaan käyttää monipuolisesti kaikenlaisiin nostotöihin, tai metsäperävaunun aisan päälle, jolloin kuormain on parhaimmillaan ajettaessa suuria määriä puuta metsästä. Keslan tuotteita myy AGCO Suomi Oy.

Entäpä harvennusmetsien hakkuukone. Kesla-harvesteripäällä ja metsänosturilla voidaan Valtra-traktorista rakentaa täysiverinen harvesteri.
Traktorilla hoituvat kaikki metsätyöt, myös haketus. Puistometsissä risukot ja harvennuspuut on usein helpointa hakettaa heti paikan päällä. Isommalla hakkurilla voidaan tuottaa tehokkaasti haketta lämmityskattilaan.

LUE MYÖS NÄMÄ