Räätälöinti

UNLIMITED-STUDIO

Vain taivas ja tieliikennelaki ovat rajana varustelussa

Valtra on ainoa traktorinvalmistaja maailmassa, jolla on oma varustelustudio tehtaan yhteydessä. Periaate on samankaltainen kuin Mercedes-Benzin AMG-pajassa tai Volvon Polestarissa, mutta Unlimted-studiosta ei haeta lisää huippunopeutta, vaan juuri sopivaa varustelua mitä erilaisimpiin töihin.

Valtra on yli 20 vuoden ajan räätälöinyt jokaisen traktorin jo kokoonpanolinjalla. Erilaisia lisä- ja valinnaisvarustevaihtoehtoja on satoja ja niiden yhdistelmiä miljoonia. Viitisen vuotta sitten avattu Unlimited-studio vie räätälöinnin vielä pidemmälle. Nyt rajana on vain asiakkaan mielikuvitus, fysiikan lait ja tieliikennelaki.

Noin joka neljäs Suolahden tehtaalta valmistuva Valtra kulkee myös Unlimited-studion läpi. Trakoreihin tehtyjen varustelujen lista sisältää tuhansia erilaisia varusteita: erikoismaalauksia ja -teippauksia, alkolukkoja, automaattisia sammutusjärjestelmiä, lisähydrauliikkaa ja sähköpistokkeita, metsävarusteluja, alateriä ja paljon muuta.

Unlimited-studion hienous piilee siinä, että siellä asennetut varusteet sopivat traktoriin varmasti. Asennukset suunnitellaan tarvittaessa yhdessä Valtran tuotekehityksen kanssa, niille annetaan sama takuu kuin traktorillekin, asennetut osat dokumentoidaan huoltoa ja varaosapalvelua varten ja kaikesta kantaa vastuun Valtra. Traktori valmistuu nopeasti yhdestä paikasta suoraan työhön valmiina, yhdellä tilauksella.

LUE MYÖS NÄMÄ